X
KTBA professionals in Food trainingen

Professionals in food

Trainingen afgestemd op de behoeften van professionals in het kwaliteitsmanagement.

Lees verder
KTBA FoodCampus Standards in Food trainingen

Standards in food

Trainingen met als doel het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de gangbare ‘Standards in Food’ voedselveiligheidssystemen.

Lees verder
KTBA Managers in Food

Managers In Food

Praktische trainingen voor managers gericht op motiveren, delegeren en de ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden.

Lees verder

KTBA HEEFT EEN IPV-ERKENNING!

Elk bedrijf uit de voedingsindustrie (paritair comité 118 voor arbeiders en 220 voor bedienden) gevestigd in Vlaanderen, Brussel of Wallonië heeft recht op een IPV-korting voor training en consulting. KTBA is voor alle IPV-domeinen binnen voedselveiligheid erkend. IPV staat in voor ongeveer 25 tot 50% van de kosten van KTBA FoodCampus Incompany-trainingen. Ook voor consultancytrajecten kunt u tegen korting worden begeleid bij het invoeren, actualiseren of implementeren van ACS, HACCP, BRC, IFS, FEDIS Food of FSSC 22000. IPV komt tussenbeide voor ongeveer 50% van de kosten van de consultant. De opleidingen en begeleidingen worden gegeven door specialisten, die als erkend IPV-opleiders een ruime ervaring in de voedingsindustrie hebben en Qfor gecertificeerd zijn.

FoodCampus-IPV3

VAN PEOPLE IN FOOD, VOOR PEOPLE IN FOOD

FOODCAMPUS INCOMPANY EN/OF MAATWERKTRAININGEN

Uw bedrijfssituatie kent zo veel specifieke uitdagingen dat het vaak effectiever is om ‘standaardtrainingen’ aan te passen aan uw wensen en behoeften. De geringe meerkosten van dit maatwerk leiden tot enorme verbeteringen en efficiëntie in uw organisatie en uiteindelijk dus tot besparingen.

Certificaat op maat

KTBA_Icoon_InCompany_purple

INCOMPANY

Door een incompany training kan een trainer van KTBA meer focus leggen op de bedrijfssituatie en hierop inspelen. Er ontstaat meer draagvlak en oplossingsgericht denken bij de cursisten, door de herkenbaarheid van de situaties en de specifieke benadering van de trainer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wij maken graag met u een afspraak om uw mogelijkheden en IPV-voordeel in kaart te brengen!

Maak snel een afspraak

KTBA_HACCP-stel-samen_L

HACCP à la carte

Haal maximaal resultaat uit uw jaarlijkse HACCP-training!

Stel uw eigen HACCP-training samen.

Lees meer over HACCP `a la carte

WORKSHOPS

Naast de trainingen, biedt KTBA FoodCampus ook Workshops aan. Deze workshops worden ontwikkeld op basis van hedendaagse thema’s in de voedingsmiddelenindustrie. In een sessie van 2,5 uur wordt een deelnemer ingelicht over het specifieke thema en worden praktische handvatten aangereikt om snel en to-the-point bekend te raken met het thema.

Bekijk onze actuele workshops

KTBA E-learning

HACCP e-Learning

TRAININGEN VOOR PRODUCTIEPERSONEEL ZIJN VANAF NU ALTIJD BESCHIKBAAR. LEES HIER MEER OVER DE NIEUWSTE GENERATIE E-LEARNING TOOLS BIJ FOODCAMPUS.

Lees meer mogelijkheden

INTERVIEW MET DE BUSINESS UNIT MANAGER FOODCAMPUS;

ALDO RUS.